Willy Segers

Burgemeester

Start Zwerfvuilcampagne, samen vegen we zwerfvuil van de kaart!

Iedereen ergert zich aan zwerfvuil in zijn straat, buurt of wijk. Tijd om er samen iets aan te doen. In de gemeente Beersel, gemeente Dilbeek, Stad Halle, gemeente Sint-Pieters-Leeuw en gemeente Ternat barst de klopjacht op zwerfvuil weer los. Samen slaan ze de handen ineen en roepen iedereen op om tijd te maken om zwerfvuil op te ruimen.

Ligt je stoep of buurt ook vol met afval en vuiligheid? Doe dan samen met vele anderen mee aan de actie en geef jouw gemeente een stevige poetsbeurt. Van 23 maart tot 21 april willen we samen alle zwerfvuil van de kaart vegen!

Met een beetje inzet van iedereen zijn alle straten in de gemeenten in een mum van tijd weer schoon. Bundel je krachten en roep de hulp in van je familie, vrienden, verenigingen, buren, collega’s, …

Kies de straten uit die je wil schoonmaken, meld deze en ontvang ook je materiaal om op te ruimen. De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalzakken, fluorescerende hesjes en zamelt de gevulde afvalzakken in.

Wie meedoet, krijgt er een propere straat voor terug. Daarnaast wint per gemeente 1 deelnemer een ballonvaart voor 2 personen. De ideale manier om de propere straten vanuit de lucht te aanschouwen.

Ontdek er alles over op www.intradura.be of maak een afspraak bij de milieudienst van jouw gemeente voor je inschrijving.

Inschrijven kan hier 

Bron: persmededeling Intradura

E-MAIL

Scroll naar boven