Willy Segers

Burgemeester

Dodentocht-stappers sponsoren maatwerkbedrijf Aurora

Op 9 augustus stapten 4 Dilbeekse N-VA leden de Dodentocht uit. Zij lieten zich sponsoren en verzamelden 2.000 euro. De opbrengst werd geschonken aan maatwerkbedrijf Aurora uit Groot-Bijgaarden.

Begin dit jaar rijpte het idee bij een aantal N-VA bestuursleden om de 100 km van de,Dodentocht te stappen. Schepenen Harry De Win en David De Freyne waren niet aan hun proefstuk toe en hadden de calvarietocht al een aantal keer uitgestapt. Nu vervoegden ook Stefaan De Proft (lid van Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst) en Jan-Hendrik Donvil (bestuurslid) het stapteam. Al snel kwam het idee om deze inspanning te koppelen aan het sponsoren van een goed doel in Dilbeek.

Na maanden van training en voorbereiding was het zover, en kon men op 9 augustus, 21u er aan beginnen. Eén voor één bereikten ze alle 4 de finish, al dan niet met wat blaren op overschot. Intussen werd 2.000 euro aan sponsoring bijeengebracht door N-VA leden.

De cheque werd  overhandigd aan directeur Olivier Destuyver, die in naam van maatwerkbedrijf Aurora de cheque in ontvangst nam. Het bedrijf staat voor heel wat uitdagingen en verbouwingen op hun site gelegen aan de Kloostermuur 2. “Dit zal zeker helpen bij het realiseren van ons project”, aldus een dankbare Olivier Destuyver.

 

E-MAIL

Scroll naar boven