Willy Segers

Burgemeester

Drie grote digitale infoborden

Sinds vorige week heeft Dilbeek drie grote digitale infoborden langs belangrijke Dilbeekse invalswegen. De gemeente beschikt hiermee over een nieuw communicatiekanaal om de Dilbekenaar te bereiken. Daarnaast kunnen ook de lokale handelaars hun aanbod op de borden bekend maken, want de helft van de zendtijd is voor hen voorbehouden. De infoborden staan langs de Brusselstraat, de Ijsbergstraat en de Robert Dansaertlaan.

Platform voor de lokale handel
“De nadruk ligt vooral op de echte lokale kleinhandel”, benadrukt Marc Willen, schepen van lokale economie. “We willen hiermee echt een platform geven aan onze eigen ondernemers.” Momenteel zijn er nog geen boodschappen van handelaars te zien. “Cityscreens zal hen beginnen contacteren in de komende dagen en weken”, zegt Willen. “Zij ondersteunen hen ook in opmaak en planning, zodat ze er zelf niet te veel tijd in steken en zich kunnen concentreren op hun eigen zaak.”

Snel en efficiënt de Dilbekenaar bereiken

Ook voor de gemeente zijn de infoborden een handig bijkomend kanaal om de inwoners te bereiken. “Advertenties van handelaars worden afgewisseld met gemeentelijke info”, verduidelijkt schepen van communicatie David De Freyne. “Daarmee kunnen we belangrijke boodschappen met nog meer mensen delen op een snelle manier. De infoborden kunnen ook vlot worden ingezet bij crisiscommunicatie, al hopen we dat natuurlijk nooit nodig te hebben.”

Met Cityscreens is afgesproken te bewaken dat alle advertenties in het Nederlands verschijnen. De schermen zullen tussen 23 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends ook worden gedoofd om de hinder te beperken.

Geïnteresseerde handelaars die een advertentie op het scherm willen plaatsen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Cityscreens via info@cityscreens.be of telefonisch via 0474 99 91 89.

E-MAIL

Scroll naar boven