Politie Dilbeek : resultaten actie diefstal- en drugspreventie

Door Willy Segers op 9 oktober 2022, over deze onderwerpen: Dilbeek

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseerde de politie van Dilbeek een actie in het kader van diefstal- en drugspreventie. De controles vonden plaats aan de stelplaats van De Lijn op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek en op het Dansaertpark in Groot-Bijgaarden.

In totaal werden er 11 lijnbussen, 39 andere voertuigen en 50 personen gecontroleerd. Dit leidde tot de volgende resultaten:

– Twee processen-verbaal werden opgesteld voor drugsverkoop waarbij verschillende soorten drugs (cannabis, speed, hasj en cocaïne) en een grote hoeveelheid cash geld werden aangetroffen.
– Twee personen werden ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Eén werd onder aanhoudingsmandaat geplaatst en de andere werd vrijgelaten onder voorwaarden.
– Eén proces-verbaal werd opgesteld voor drugs in- en uitvoer waarbij cannabis en een grote hoeveelheid cash geld werden aangetroffen. De betrokkene bleek een drugsrunner te zijn en werd ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde en voorgeleid bij de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst.
– Zes processen-verbaal werden opgesteld voor drugsbezit.
– Vier processen-verbaal werden opgesteld voor drugs in het verkeer.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in